Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Piept de gasca cu sos de caise

Piept de gasca cu sos de caise

Ingrediente

2 buc piept de gasca, 30 ml ulei, sare, 150 gr caise uscate, 20 gr amidon,

Preparare

Pieptul de gasca se portioneaza si se pune intr-o cratita. Se adauga ulei si apa fierbinte, cca 400 ml. Se pune la fiert la foc mic. Pe parcursul fierberii se mai adauga apa daca mai necesita. Caisele se spala si se tin in apa calda cca 30 min. Cand carnea este aproape fiarta se adauga caisele. Dupa cca 10 min se adauga in sos amidonul dizolvat in 30 ml apa rece si sare dupa gust . Se lasa sa fiarba cca 3-5 min apoi se ia cratita de pe foc. Pieptul de gasca se taie felii si se pune pe farfurie alaturi de caise si sos.

Servire

Se serveste cald.
Piept de gasca cu sos de caisePiept de gasca cu sos de caisePiept de gasca cu sos de caise
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Piept de gasca cu ciuperci sotePiept de gasca cu ciuperci sote Ingrediente piept de gasca, 300 gr ciuperci, 40 ml ulei , 40 gr unt, 30 ml vin alb, sare, […]
  • Friptura de gasca cu legumeFriptura de gasca cu legume Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, […]
  • Ciulama de gasca cu ciuperciCiulama de gasca cu ciuperci Ingrediente Ciulama de gasca cu ciuperci 2 pulpe de gasca, 20 g faina, 50 gr unt, 50 ml ulei, 500 ml supa […]
  • Gasca cu maslineGasca cu masline Ingrediente Gasca cu masline 1 piept de gasca, 200 gr masline, 1 lamaie mica ,  100 ml ulei, 100 ml vin, 2 […]
  • Piept de gasca cu rosiiPiept de gasca cu rosii Ingrediente 1 piept de gasca, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, pasta de rosii, sare, verdeata, piper […]
  • Gasca cu varzaGasca cu varza Ingrediente Gasca cu varza 2 pulpe de gasca, 1 varza potrivita, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress