Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Piept de gasca cu ciuperci sote

Piept de gasca cu ciuperci sote

Ingrediente

piept de gasca, 300 gr ciuperci, 40 ml ulei , 40 gr unt, 30 ml vin alb, sare, piper.

Preparare

Pieptul de gasca se presara cu sare, piper si se pune la prajit intr-o tigaie teflon cu 40 ml ulei incins. Se lasa sa se prajeasca la foc mic pe ambele parti. Dupa preferinta se poate cresta, dar nu se mai poate taia felii. Ciupecile curatatite si spalate se taie felii si se soteaza in unt. Se adauga vinul treptat si mai lasam cateva minute pe foc. Cand pieptul este gata se taie felii si se pune pe farfurie sau platou. Se adauga ciupercile si un ardei copt.

Servire

Se serveste cald.
Piept de gasca cu ciuperci sote
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Gasca cu maslineGasca cu masline Ingrediente Gasca cu masline 1 piept de gasca, 200 gr masline, 1 lamaie mica ,  100 ml ulei, 100 ml vin, 2 […]
  • Piept de gasca cu sos de caisePiept de gasca cu sos de caise Ingrediente 2 buc piept de gasca, 30 ml ulei, sare, 150 gr caise uscate, 20 gr amidon, Preparare Pieptul […]
  • Friptura de gasca cu legumeFriptura de gasca cu legume Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, […]
  • Piept de gasca cu rosiiPiept de gasca cu rosii Ingrediente 1 piept de gasca, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, pasta de rosii, sare, verdeata, piper […]
  • Ciulama de gasca cu ciuperciCiulama de gasca cu ciuperci Ingrediente Ciulama de gasca cu ciuperci 2 pulpe de gasca, 20 g faina, 50 gr unt, 50 ml ulei, 500 ml supa […]
  • Gasca cu varzaGasca cu varza Ingrediente Gasca cu varza 2 pulpe de gasca, 1 varza potrivita, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress