Retete de fripturi

16 septembrie 2012

Friptura de vita cu sos de vin

Ingrediente – Friptura de vita in sos de vin 1  muschiulet de vita (vitel) sau  antricot- cca 1 kg, piper, cimbru, sare, 50 ml ulei. Sos: 100 ml vin rosu, […]
25 iulie 2012

Pulpe cu legume la cuptor

Ingrediente Pulpe cu legume la cuptor 1 kg pulpe de pui superioare, 50 ml ulei, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 ardei, rosii mici, sare si piper dupa gust. Decor: […]
24 mai 2012

Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi

Ingrediente 3 pulpe de pui potrivite, 400 gr cartofi noi, 1 ceapa alba, 8  rosii mici (cherry), piper , oregano si  sare  dupa gust, 80 ml ulei,  marar proaspat. Decor: […]
14 mai 2012

Ficat cu unt si lamaie ( a la meuniere)

Ingrediente 500 gr ficat de porc, 50 gr unt, 100 ml ulei, 1 lamaie, 30 gr faina, 1 legatura de patrunjel verde, sare si piper dupa gust. Mod de preparare […]
18 decembrie 2011

Pomana Porcului

Ingrediente 1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, sare, piper, 50 gr untura. Preparare Carnea se taie in bucati potrivite […]
2 noiembrie 2011

Pulpe de pui impanate cu usturoi

Ingrediente 6-8 pulpe superioare, 80 l ulei, 1 capatana de usturoi, sare, verdeata. Preparare Pulpele superioare se trec prin flacara, apoi se spala si se pun intr-un vas. Se presara […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook