Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi (pagina 9)

 

Retete de fripturi

Piept de gasca cu ciuperci sote

Ingrediente piept de gasca, 300 gr ciuperci, 40 ml ulei , 40 gr unt, 30 ml vin alb, sare, piper. Preparare Pieptul de gasca se presara cu sare, piper si se pune la prajit intr-o tigaie teflon cu 40 ml ulei incins. Se lasa sa se prajeasca la foc mic ...

Citeste »

Piept de pui cu spanac

Ingrediente 1 kg piept de pui, 50 ml ulei, sare, piper. Garnitura: 200 gr spanac, 100 gr orez, sare, 50 ml, 1 ceapa. Decor: ardei gogosar din otet. Preparare Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi adaugam pieptul de pui portionat dupa preferinta. Se prajeste bine pe ambele parti. ...

Citeste »

Friptura de porc cu muraturi

Ingrediente 500 gr carne de porc ( ceafa, fleica ), 20 gr vegeta, 50 ml ulei, sare, muraturi (conopida) Preparare Carnea de porc se transeaza, se presara cu vegeta, sare dupa gust si se tine 30 minute la rece. Intr-un vas din Yena se adauga carnea cu vegeta si ulei, ...

Citeste »

Ficatei aromati

Ingrediente 1 kg ficatei de pui, 2 cepe, 50 ml ulei, sare, piper, verdeata. Garnitura: 5 cartofi mari, sare, patrunjel verde, 50 gr ulei. Decor: salata verde creata, rosii. Preparare Ficateii se spala si se pun intr-un bol, straturi , straturi cu ceapa taiata rondele, sare si se lasa cca ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress