Retete de fripturi

1 iunie 2014
Pulpa de porc impanata cu usturoi

Pulpa de porc impanata cu usturoi

Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si explicata pas cu pas. Ingrediente Pulpa de porc impanata cu […]
25 mai 2014
Piept de curcan la tava

Piept de curcan la tava

Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru. Mod […]
13 mai 2014
pui cu lamaie

Pui cu lamaie

Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper dupa gust. Sos de smantana – 40 gr  smantana, […]
21 aprilie 2014
Friptura de curcan la tava

Friptura de curcan la tava

Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, piper dupa gust, 200 ml vin alb , 6 linguri  […]
30 ianuarie 2014

Friptura de pui cu susan

Ingrediente Friptura de pui cu susan 1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan,  sare si piper, dupa gust. Mod de preparare Friptura de pui cu susan […]
17 ianuarie 2014

Muschi de porc la tava

Ingrediente Muschi de porc la tava 1 muschi de porc afumat , cca 700-800 gr, 100 ml apa sau supa, 5 linguri ulei,  sare si piper, dupa gust. Mod de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook