Retete de fripturi

2 august 2013

Friptura de porc la tava

Ingrediente Friptura de porc la tava 1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa),  50 ml ulei, 200 ml apa fierbinte, pulpa de la 6 rosii  , 100 ml […]
27 iunie 2013

Pui la cuptor, marinat

Ingrediente Pui la cuptor, marinat 1 pui  (de aproximativ  1 , 200 -1,500kg ), marinata – reteta aici, sos de iaurt cu usturoi– reteta aici.   Preparare Pui la cuptor, […]
10 mai 2013

Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu oltenesti 1 muschiulet de porc -cca 400 gr, 3 carnati oltenesti,  sare si  piper dupa gust , 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 […]
17 februarie 2013
Gasca cu varza

Gasca cu varza

Ingrediente Gasca cu varza / 2 portii 2 pulpe de gasca, 1 varza mica, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de […]
23 noiembrie 2012

Snitel de vita

Ingrediente – Snitel de vita 1 kg carne de  vitel (carne frageda), 2 oua, , 100 g faina, sare, piper, ulei, Decor: salata verde,  rosii Mod de preparare Carnea se […]
4 noiembrie 2012

Pulpa de curcan la cuptor

Ingrediente pentru 3 persoane- Pulpa de curcan la cuptor 1 pulpa de curcan cca 800 gr, 10 cuisoare,  200 ml vin, 200 ml apa, 3  catei de  usturoi, sare si […]
11 octombrie 2012

Friptura de vita la gratar

Ingrediente Friptura de vita la gratar 1 kg muschi de vitel, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust. Decor: unt aromat cu verdeata Mod de preparare Se pregateste focul […]
16 septembrie 2012

Friptura de vita cu sos de vin

Ingrediente – Friptura de vita in sos de vin 1  muschiulet de vita (vitel) sau  antricot- cca 1 kg, piper, cimbru, sare, 50 ml ulei. Sos: 100 ml vin rosu, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook