8 februarie 2012

Muschi de porc pe varza

Ingrediente 350-400 gr muschi de porc afumat, 1 varza murata potrivita, 50 ml bulion, 50 ml untura, foi de dafin, piper si sare dupa gust. Preparare Varza daca este prea […]
18 decembrie 2011

Pomana Porcului

Ingrediente 1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, sare, piper, 50 gr untura. Preparare Carnea se taie in bucati potrivite […]
5 decembrie 2011

Piept de pui cu mazare sote

Ingrediente 1 kg piept de pui, 50 ml ulei, sare, piper, Pentru sote: 250 gr mazare din conserva, 40 gr unt , sare, verdeata. Preparare Pieptul de pui se portioneaza […]
9 noiembrie 2011

Piept de pui pane

Ingrediente 1 piept de pui, 200 gr faina, 2 oua, sare,piper, ulei pentru prajit. Preparare Pieptul de pui se portioneaza in bucati si se bat usor cu ciocanul de snitele […]
9 noiembrie 2011

Aripioare picante

Ingrediente 10 aripioare, sare, piper negru macinat, 2 oua, pesmet, ulei pentru prajit. Preparare Aripioarele se trec prin flacara, se spala si se taie fiecare in 2 parti. Se pun […]
2 noiembrie 2011

Pulpe de pui impanate cu usturoi

Ingrediente 6-8 pulpe superioare, 80 l ulei, 1 capatana de usturoi, sare, verdeata. Preparare Pulpele superioare se trec prin flacara, apoi se spala si se pun intr-un vas. Se presara […]
23 octombrie 2011

Friptura de gasca in sos

Ingrediente 2 pulpe si 1 piept de gasca , 1 ceapa, 20 ml ulei, 10 gr amidon alimentar, 4 rosii, 1 morcov, 1 ardei, sare, piper, patrunjel verde. Preparare Intr-o […]
18 octombrie 2011

Piept de pui cu legume

Ingrediente 1 kg piept de pui, sare, 50 ml ulei, legume la cuptor ( conopida, brocoli, ceapa, morcov, rosii ). Preparare Pieptul de pui se portioneaza in felii mai groase […]
25 iulie 2011

Friptura de porc in sos picant

Ingrediente 1 kg muschi de porc, 150 ml ulei, sare, piper, boia de ardei iute, 3 rosii, 1 ardei, 1 ceapa. Preparare Muschiul se taie felii. Intr-o tigaie incingem 100 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress