Retete de fripturi

21 aprilie 2014
Friptura de curcan la tava

Friptura de curcan la tava

Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, piper dupa gust, 200 ml vin alb , 6 linguri  […]
30 ianuarie 2014

Friptura de pui cu susan

Ingrediente Friptura de pui cu susan 1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan,  sare si piper, dupa gust. Mod de preparare Friptura de pui cu susan […]
17 ianuarie 2014

Muschi de porc la tava

Ingrediente Muschi de porc la tava 1 muschi de porc afumat , cca 700-800 gr, 100 ml apa sau supa, 5 linguri ulei,  sare si piper, dupa gust. Mod de […]
11 decembrie 2013

Pulpe de pui la tigaie

Ingrediente Pulpe de pui la tigaie 8 pulpe de pui dezosate, 8 catei de usturoi, 3  fire ceapa verde, sare si piper dupa gust, 50 ml  ulei, patrunjel verde. Mod […]
8 decembrie 2013

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Ingrediente Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui, piper si sare dupa gust, 50 ml ulei. Garnitura : legume la cuptor Mod de preparare Pulpe de pui […]
23 octombrie 2013

Escalop de porc

Ingrediente Escalop de porc 10  felii cotlet porc , 80 ml ulei , 100 gr faina, 1 lingura boia de ardei dulce, 100 ml vin alb,  cimbru uscat, sare si […]
21 septembrie 2013

Ceafa de porc cu ceapa si cartofi

Ingrediente Ceafa de porc cu ceapa si cartofi – 3 portii 3 bucati mari de ceafa , 6 cartofi medii, 6 cepe mici, sare si piper dupa gust, 5 linguri […]
30 august 2013

Aripioare de pui la tigaie

Ingrediente Aripioare de pui la tigaie 600 gr aripioare de pui, 60 ml ulei, sare si piper dupa gust. Preparare Aripioare de pui la tigaie Aripioarele de pui , se […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook