Retete de fripturi

28 octombrie 2014
Friptura de gasca cu legume

Friptura de gasca cu legume

Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, 1  ardei gogosar, 1 legatura patrunjel, 100 ml ulei, […]
12 octombrie 2014
Muschiulet de porc la tigaie

Muschiulet de porc la tigaie

Ingrediente  Muschiulet de porc la tigaie 1 muschiulet de porc (de cca 700 gr), 70 ml ulei, sare si piper dupa gust, 2 catei usturoi. Mod de preparare   Muschiuletul se curata […]
3 octombrie 2014
Pulpe de pui cu ciuperci si legume

Pulpe de pui cu ciuperci si legume

Ingrediente Pulpe de pui cu ciuperci si legume Р3 portii 3 pulpe intregi, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 ceapa, 300 gr ciuperci, 5 linguri ulei, sare, piper dupa […]
22 septembrie 2014
Pui la cuptor

Pui la cuptor

Ingrediente Pui la cuptor 1 pui intreg¬† –¬† 1.200-1.400 kg, sare , piper,¬† 6 linguri¬† ulei , 1 lingurita boia de ardei, 1/2 lingurita cimbru. Mod de preparare Pui la [‚Ķ]
17 august 2014
Pulpe de pui cu rosii si ciuperci

Pulpe de pui cu rosii si ciuperci

Ingrediente Pulpe de pui cu rosii si ciuperci 6 pulpe, 300 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 6 rosii, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel, 6 linguri ulei. Mod […]
3 iulie 2014
Cotlet de porc in sos de rosii

Cotlet de porc in sos de rosii

Ingrediente Cotlet de porc in sos de rosii 500 gr cotlet de porc (taiat felii), 50 ml ulei, 1 ceapa, 4 rosii, 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 catei […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

DńÉ un LIKE pe Facebook