28 octombrie 2014

Friptura de gasca cu legume

Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, 1  ardei gogosar, 1 legatura patrunjel, 100 ml ulei, […]
12 octombrie 2014

Muschiulet de porc la tigaie

Ingrediente  Muschiulet de porc la tigaie 1 muschiulet de porc (de cca 700 gr), 100 ml ulei, sare si piper dupa gust, 2 catei usturoi. Mod de preparare  Muschiulet de porc la […]
3 octombrie 2014

Pulpe de pui cu ciuperci si legume

Ingrediente Pulpe de pui cu ciuperci si legume – 3 portii 3 pulpe intregi, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 ceapa, 300 gr ciuperci, 5 linguri ulei, sare, piper dupa […]
22 septembrie 2014

Pui la cuptor

Ingrediente Pui la cuptor 1 pui intreg  –  1.200-1.400 kg, sare , piper,  6 linguri  ulei , 1 lingurita boia de ardei, 1/2 lingurita cimbru. Mod de preparare Pui la […]
17 august 2014

Pulpe de pui cu rosii si ciuperci

Ingrediente Pulpe de pui cu rosii si ciuperci 6 pulpe, 300 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 6 rosii, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel, 6 linguri ulei. Mod […]
3 iulie 2014

Cotlet de porc in sos de rosii

Ingrediente Cotlet de porc in sos de rosii 500 gr cotlet de porc (taiat felii), 50 ml ulei, 1 ceapa, 4 rosii, 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 catei […]
1 iunie 2014

Pulpa de porc impanata cu usturoi

Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si explicata pas cu pas. Ingrediente Pulpa de porc impanata cu […]
25 mai 2014

Piept de curcan la tava

Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru. Mod […]
13 mai 2014

Pui cu lamaie

Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper dupa gust. Sos de smantana- 1 lingura cu smantana, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress