26 mai 2016

Ceafa de porc la cuptor

Friptura frageda si marinata,  la cuptor. Ideala alaturi de o salata cu legume ! Ingrediente 800 gr ceafa de porc, sare si piper dupa gust, 4 fire cimbru proaspat, 5 […]
20 aprilie 2016

Pulpa de miel la cuptor

Mielul este o carne pe care romanii o consuma cu placere in special in perioada sarbatorilor pascale, insa o putem oferi intregii familii si in restul anului. Preparata corespunzator, carnea […]
20 aprilie 2016

Friptura de miel

O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi sau saptamana obositoare. Aceasta reteta de friptura de miel este usor […]
26 ianuarie 2016

Frigarui de pui la gratar

Delicioase si deloc complicate, frigaruile de pui pe gratar se numara printre cele mai iubite preparate in bucataria internationala. Pregatind acest fel de mancare asiguri o masa sanatoasa familiei tale […]
12 octombrie 2015

Pulpe de gasca cu ciuperci

Satioasa si gustoasa, cu un gust aparte, carne de gasca este o alternativa la carnea de pui sau curcan, care este omniprezenta in meniul romanilor. O reteta speciala este cea […]
23 septembrie 2015

Coaste de porc la tava

Carnea de porc este printre preferatele romanilor, astfel ca niciodata nu vei da gres atunci cand vei prepara aceasta carne delicioase. In special coastele de porc sunt indragite, fie ca […]
25 iulie 2015
Carnaciori la gratar

Carnaciori la gratar

Ideali pentru petreceri in aer liber, carnaciorii la gratar sunt cu adevarat savurosi, putand fi consumati alaturi de cartofi si diverse salate. Pentru niste carnaciori la gratar ca la carte […]
25 februarie 2015

Ceafa de porc la cuptor

Carnea de porc este una dintre preferatele romanilor, fiind gustoasa si foarte versatila. Ceafa de porc in special este suculenta, usor de preparat si foarte gustoasa. Pentru ceafa de porc […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress