Retete de fripturi

2 iulie 2017
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Ingrediente – 3 portii 1 piept de pui dezosat, 1/2 lingurita ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat-dupa gust. Mod de preparare Pieptul de pui se feliaza , […]
2 aprilie 2017

Friptura de miel cu cartofi noi

Ingrediente 1 kg carne de miel ( pulpa si coasta) 80 ml ulei 100 ml apa 4 catei usturoi 1 varf de lingurita cimbru uscat dupa gust piper si sare […]
9 ianuarie 2017
Muschi de porc cu boia (afumat)

Muschi de porc cu boia (afumat)

Romanii sunt mari amatori de carne,  in special de carne de porc, astfel ca o reteta de muschi de porc cu boia sau afumat nu trebuie sa lipseasca din repertoriul […]
12 octombrie 2016

Carne de porc si carnati in untura

Cum se face carnea la garnita? Reteta Carne la Garnita. Retete de carne in untura. Cine nu isi aduce aminte cu placere momentele din copilarie cand bunica desfacea oala cu […]
20 iunie 2016
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Piept de pui marinat , o bunatate pregatita la cuptor. Reteta este simpla , nu necesita prea mare efort si timp. Ingrediente 800 gr piept de pui , sare si […]
26 mai 2016

Ceafa de porc la cuptor

Ingrediente Ceafa de porc la cuptor / 3 portii 750 gr ceafa de porc, sare si piper dupa gust, 4 fire cimbru proaspat, 5 catei de usturoi, 3 linguri ulei,  […]
20 aprilie 2016

Pulpa de miel la cuptor

Mielul este o carne pe care romanii o consuma cu placere in special in perioada sarbatorilor pascale, insa o putem oferi intregii familii si in restul anului. Preparata corespunzator, carnea […]
20 aprilie 2016
Friptura de miel

Friptura de miel

O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi sau saptamana obositoare. Aceasta reteta de friptura de miel este usor […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook