Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi (pagina 10)

Retete de fripturi

Pulpe de pui cu ciuperci

Ingrediente 1 kg pulpe de pui, 300 gr ciuperci, 200 ml lapte, 30 gr faina, 30 gr unt, 80 ml ulei, sare, condimente, verdeata. Preparare Pulpele de pui se trec prin flacara, se spala. Intr-o tigaie punem uleiul 40 ml la incins, se adauga pulpele si se prajesc pe ambele ...

Citeste »

Friptura de vita cu sos

Ingrediente 1 kg carne de vita fara os, 1 ceapa, 1 ardei, pasta de tomate, 50 ml ulei, 50 ml sampanie, patrunjel, sare. Preparare Carnea se taie bucati potrivite . Uleiul se pune intr-o tava si se incinge, se adauga bucatile de carne si se lasa la prajit. Separat ceapa ...

Citeste »

Pui cu sos de usturoi

Ingrediente Carne de pui (2 pulpe si un piept) , 50 ml ulei, piper alb, sare, usturoi, verdeata. Preparare Carnea de pui si spala se portioneza . Peste carne se adauga piper si sare. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga carnea si se lasa la prajit.Separat se ...

Citeste »

Ficatei cu ciuperci

Ingrediente 500 gr ficatei de pasare, 200 gr ciuperci feliate conservate, 1 ceapa, 2 rosii, sare, 40 ml ulei, sare dupa gust, verdeata. Preparare Ficateii se spala usor si se lasa la scurs. Dupa cateva minute se prajesc in ulei intr-o tigaie mai mare. Cand sunt gata se scot si ...

Citeste »

Aripioare cu ciuperci

Ingrediente 1 kg aripioare de pui, 200 gr ciuperci proaspete, 100 ml lapte, 25 gr faina, sare, verdeata, 30 ml ulei. Preparare Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala , se sareaza si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, pana ...

Citeste »

Aripioare de pui cu usturoi

Ingrediente 1 kg aripioare de pui, usturoi verde, sare, 50 ml ulei. Preparare Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala si se pun intr-un bol. Se presara sare, se adauga uleiul, se amesteca usor. Se pun aripioarele unse si sarate intr-un vas din Yena si se introduc in ...

Citeste »

Pulpe de pui in foietaj

Ingrediente 1 kg pulpe de pui, boia de ardei iute, sare, foietaj. Preparare Pulpele de pui se trec prin flacara, se spala apoi se pun intr-un bol. Peste se adauga sare si boia de ardei iute. Se lasa pentru cateva minute , in acest timp se pregateste tava si foietajul. ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress