Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun / Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut

Ingrediente

2 muschiuleti de porc, 50 ml ulei, 200 ml apa, sare.
Umplutura: 2 cepe, 2 morcovi, sare, 300 gr carne tocata, 20 gr gris, 1 legatura de patrunjel verde,piper, 50 ml ulei.

Preparare

Umplutura: intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si morcovul ras , se amesteca apoi lasam sa se caleasca cateva minute. Luam tigaia de pe foc, adaugam carnea tocata, patrunjelul tocat marunt, sare, piper si grisul. Se amesteca bine pana obtinem o compozitie omogena. Cu ajutorul unui cutit taiem fiecare muschiulet in interior pentru a-l putea umple. Dupa ce am umplut fiecare muschiulet se ung cu ulei, se presara sare si se pun intr-un vas cu ulei, apa si sare. Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa cca 30-40 minute la foc mic. Cand sunt gata se scot din vas , se portioneaza si se pun pe platou cu verdeata.

Servire

Preparatul se serveste cald.
Muschiulet de porc umplut Muschiulet de porc umplut
Muschiulet de porc umplut , 4.6 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.6 (10 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress