Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun / Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut

Ingrediente

2 muschiuleti de porc, 50 ml ulei, 200 ml apa, sare.
Umplutura: 2 cepe, 2 morcovi, sare, 300 gr carne tocata, 20 gr gris, 1 legatura de patrunjel verde,piper, 50 ml ulei.

Preparare

Umplutura: intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si morcovul ras , se amesteca apoi lasam sa se caleasca cateva minute. Luam tigaia de pe foc, adaugam carnea tocata, patrunjelul tocat marunt, sare, piper si grisul. Se amesteca bine pana obtinem o compozitie omogena. Cu ajutorul unui cutit taiem fiecare muschiulet in interior pentru a-l putea umple. Dupa ce am umplut fiecare muschiulet se ung cu ulei, se presara sare si se pun intr-un vas cu ulei, apa si sare. Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa cca 30-40 minute la foc mic. Cand sunt gata se scot din vas , se portioneaza si se pun pe platou cu verdeata.

Servire

Preparatul se serveste cald.
Muschiulet de porc umplut Muschiulet de porc umplut
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress