Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Muschiulet de porc la tigaie

Muschiulet de porc la tigaie

Ingrediente  Muschiulet de porc la tigaie

1 muschiulet de porc (de cca 700 gr), 100 ml ulei, sare si piper dupa gust, 2 catei usturoi.

Mod de preparare  Muschiulet de porc la tigaie

 

  1. Muschiuletul se curata de pielite si grasime.
  2. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu sare , piper si o lingurita de ulei.
  3. Se unge bine  muschiuletul, se acopera si se tine la temperatura camerei cca 1 ora.
  4. Muschiuletul se portioneaza si se  prajeste bine pe ambele parti.
  5. Cand este gata se pune pe platou si se serveste alaturi de garnitura.

Pofta buna!

muschiulet de porc la tigaie
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ostropel de puiOstropel de pui Ingrediente  Ostropel de pui 1 kg  carne de pui (pulpe , piept ), 2 buc ceapa, 1 ardei  gogosar, 5 rosii […]
  • Ciorba de pui cu salata verdeCiorba de pui cu salata verde Ingrediente Ciorba de pui cu salata verde 1 kg carne de pui ( aripioare + tacam), 1 ceapa, 1 morcov, 2 […]
  • Friptura de mielFriptura de miel O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi […]
  • Pulpa de porc impanata cu usturoiPulpa de porc impanata cu usturoi Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si […]
  • Varza a la ClujVarza a la Cluj Varza a la Cluj , o reteta traditionala, indragita de romani  si nu numai. Reteta este simpla , ieftina si  […]
  • Mancare de cartofiMancare de cartofi Ingrediente Mancare de cartofi 1 kg cartofi,  50 ml ulei, ceapa, 1 morcov, 1 ardei gogosar, 3 rosii […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress