Ingrediente
350-400 gr muschi de porc afumat, 1 varza murata potrivita, 50 ml bulion, 50 ml untura, foi de dafin, piper si sare dupa gust.
Preparare
Varza daca este prea sarata, puneţi-o la desarat, Intr-o cratita punem untura la topit (40 gr ), cand se incinge se adauga varza toacata marunt.
Se acopera cratita cu un capac , adaugam 200 ml apa fierbinte, bulionul, piper, foi de dafin si lasam sa se caleasca la foc mic, cca 1 ora.
Muschiul se portioneaza si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie cu restul de untura.
Varza se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipi de cratita si daca mai este nevoie adaugam apa .
Cand varza este gata se pune pe farfurie, adaugam felia de muschi prajit iar alaturi adaugam un ardei rosu iute.
Se acopera cratita cu un capac , adaugam 200 ml apa fierbinte, bulionul, piper, foi de dafin si lasam sa se caleasca la foc mic, cca 1 ora.
Muschiul se portioneaza si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie cu restul de untura.
Varza se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipi de cratita si daca mai este nevoie adaugam apa .
Cand varza este gata se pune pe farfurie, adaugam felia de muschi prajit iar alaturi adaugam un ardei rosu iute.
Servire
Se serveste alaturi de mamaliguta.

Voteaza
arat delicios