Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Muschi de porc in sos de rosii

Muschi de porc in sos de rosii

Ingrediente

500 gr muschi de porc, 200 gr pulpa de rosii, 100 ml ulei, delicat de legume, sare, condimente.

Preparare

Se pune muschiul condimentat si portionat in ulei incins, se lasa 5 minute , se adauga apoi putina apa si delicatul de legume. Se lasa 15 minute si se mai adauga apa din cand in cand cat sa acopere. Se adauga apoi pulpa de rosii, se lasa sa fiarba pana scade si muschiul este patruns. Se adauga sare dupa gust.

Servire

Se serveste cu piure de cartofi si salata.

 

Muschi in sos de rosii
Rate this post
Voteaza
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Friptura de curcan Friptura de curcan Ingrediente3 pulpe superioare de curcan, 3 morcovi, 100 ml ulei, sare, usturoi.PreparareFiecare pulpa de […]
  • Ficatei cu mamaliguta Ficatei cu mamaliguta Ingrediente1 kg ficatei de pasare, sare, 100 ml ulei, 1 ardei, 1 ceapa, 5 catei usturoi, […]
  • Friptura de porc cu mujdeiFriptura de porc cu mujdei Ingrediente 500 gr carne de porc, 100 ml ulei, sare si piper dupa gust, mujdei . Preparare Carnea de porc […]
  • Ficatei la gratarFicatei la gratar Ficateii la gratar, o varianta rapida pentru masa de pranz sau cina. Sosul de unt si patrunjel completeaza […]
  • Carnaciori oltenesti cu cartofi noi la cuptorCarnaciori oltenesti cu cartofi noi la cuptor Ingrediente500 gr carnaciori oltenesti, 500 gr cartofi noi, 100 ml ulei, sare, marar.PreparareCartofii se […]
  • Muschi de porc la tavaMuschi de porc la tava Ingrediente Muschi de porc la tava 1 muschi de porc afumat , cca 700-800 gr, 100 ml apa sau supa, 5 linguri […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress