Friptura de pui

Ingrediente

1 pui, condimente, sare, 50 ml ulei.

Preparare

Puiul se trece prin flacara, se spala. Se condimenteaza, se unge cu ulei si se aseaza intr-o tava. Se pune la cuptor si din cand in cand se adauga peste el sosul  format. Se lasa pana se rumeneste. Cand s-a rumenit se scoate din cuptor si se aseaza pe un platou.

Servire

Se serveste cu mujdei  si mamaliguta.

 

Friptura de pui
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pulpe la gratar cu sos de rosii coaptePulpe la gratar cu sos de rosii coapte Ingrediente 4 pulpe, 1 lingurita vegeta , sare, 6 rosii proaspete, 5 catei de usturoi, 1 lingurita de ulei, […]
  • Pulpe de pui cu legume la cuptorPulpe de pui cu legume la cuptor Ingrediente Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui, piper si sare dupa gust, 50 ml […]
  • Aripioare de pui la tigaieAripioare de pui la tigaie Ingrediente Aripioare de pui la tigaie 600 gr aripioare de pui, 60 ml ulei, sare si piper dupa […]
  • Friptura de pui cu susanFriptura de pui cu susan Ingrediente Friptura de pui cu susan 1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan,  sare si piper, dupa […]
  • Pui la ceaunPui la ceaun Cea mai buna reteta de pui cu usturoi si mamaliguta ! Extrem de gustos si rapid! Ingrediente - 4 portii / […]
  • Pui la cuptor, marinatPui la cuptor, marinat Ingrediente Pui la cuptor, marinat 1 pui  (de aproximativ  1 , 200 -1,500kg ), marinata - reteta aici, sos […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress