Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Friptura de porc cu sos de vin

Friptura de porc cu sos de vin

Ingrediente

1 kg carne macra, 100 ml ulei, 1 ceapa, 200 ml vin, condimente, 2 rosii, sare.

Preparare

Se pune carnea condimentata in ulei , se adauga apa, sa acopere si se pune la fiert. In timpul fierberii se inlatura spuma. Se adauga ceapa intreaga , vinul si se lasa sa fiarba pana se patrunde. Cu 10 minute inainte de final se adauga rosiile rase. Se lasa sa fiarba pana scade sosul.

Servire

Se serveste cu garnitura de cartofi natur si marar.
Friptura de porc cu sos de vin
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress