Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Friptura de porc cu muraturi

Friptura de porc cu muraturi

Ingrediente

500 gr carne de porc ( ceafa, fleica ), 20 gr vegeta, 50 ml ulei, sare, muraturi (conopida)

Preparare

Carnea de porc se transeaza, se presara cu vegeta, sare dupa gust si se tine 30 minute la rece. Intr-un vas din Yena se adauga carnea cu vegeta si ulei, dupa preferinta putem adauga si piper. Se introduce in cuptor si se lasa cca 20 -30 minute, pana devine aurie. Se pune pe platou alaturi de conopida murata.

Servire

Se serveste calda.
Friptura de porc cu muraturiFriptura de porc cu muraturi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pulpe de pui cu legume la cuptorPulpe de pui cu legume la cuptor Ingrediente Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui, piper si sare dupa gust, 50 ml […]
  • Friptura de pui cu susanFriptura de pui cu susan Ingrediente Friptura de pui cu susan 1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan,  sare si piper, dupa […]
  • Pui cu lamaiePui cu lamaie Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper […]
  • Cotlet de porc in sos de rosiiCotlet de porc in sos de rosii Ingrediente Cotlet de porc in sos de rosii 500 gr cotlet de porc (taiat felii), 50 ml ulei, 1 ceapa, 4 […]
  • Friptura de porc cu cartofi la cuptorFriptura de porc cu cartofi la cuptor Ingrediente1 kg carne de porc, 10 cartofi mici, piper, sare, 50 ml ulei, verdeata. Decor: salata verde, […]
  • Pui cu usturoi Pui cu usturoi Ingrediente 1 pui de 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, sare, 100 ml ulei, verdeata. Preparare Puiul se […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress