Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Friptura de porc cu mujdei

Friptura de porc cu mujdei

Ingrediente

500 gr carne de porc, 100 ml ulei, sare si piper dupa gust, mujdei .

Preparare

Carnea de porc se portioneaza, se condimenteaza si se prajeste in ulei pe ambele parti.
Se pune apoi pe un platou alaturi de mamaliguta si mujdei .

Servire

Se serveste calda.
Friptura de porc cu mujdei de usturoi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • MujdeiMujdei Ingrediente 1 capatana de usturoi, 40 ml ulei, sare, 50 ml apa (plata sau minerala) Mod de […]
  • Pomana PorculuiPomana Porcului Ingrediente 1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, […]
  • Pui fript la cuptorPui fript la cuptor Carnea de pui este preferata multora dintre noi, datorita gustului placut si versatilitatii sale in […]
  • Ceafa de porc la cuptorCeafa de porc la cuptor Carnea de porc este una dintre preferatele romanilor, fiind gustoasa si foarte versatila. Ceafa de porc in […]
  • Pui la ceaunPui la ceaun Cea mai buna reteta de pui cu usturoi si mamaliguta ! Extrem de gustos si rapid! Ingrediente - 4 portii / […]
  • Saramura de pesteSaramura de peste O reteta cu arome de vara ! Cea mai buna saramura de peste , reteta este simpla si extrem de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress