Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Friptura de porc cu cartofi la cuptor

Friptura de porc cu cartofi la cuptor

Ingrediente

1 kg carne de porc, 10 cartofi mici, piper, sare, 50 ml ulei, verdeata.
Decor: salata verde, rosii cherry.

Preparare

Carnea de porc se transeaza in felii potrivite. Se pune intr-un vas, adaugam sare, piper si amestecam. Intr-un vas termorezistent se pune uleiul se adauga carnea si se introduce in cuptor la foc potrivit. Separat cartofii se curata de coaja si se fierb intr-un vas cu apa, suficient cat sa ii acopere. Cand sunt aproape fierti se introduc in vas langa carne.In timpul preagatirii se intorc feliile de friptura si cartofii de pe o parte pe alta, astfel incat sa obtinem o crusta uniforma. Se lasa vasul la cuptor pana in momentul cand carnea si cartofii devin aurii. La final se preasara verdeata tocata marunt, sare si piper dupa gust. Se decoreaza dupa preferinta.

Servire

Friptura se serveste calda cu salata si un pahar de vin.
Friptura de porc cu cartofi la cuptorFriptura de porc cu cartofi la cuptorFriptura de porc cu cartofi la cuptorFriptura de porc cu cartofi la cuptor
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress