Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun / Friptura de porc aromata

Friptura de porc aromata

Ingrediente

1 kg ceafa, sare, cimbru uscat , leustean uscat, piper macinat, 100 ml ulei.

Preparare

Ceafa de porc portionata sub forma unui cotlet, se sareaza si tapeteaza cu leustean uscat, piper , cimbru. Se poate pune si boia dupa preferinta. Se pune in tava cu ulei in cuptorul incalzit. Dupa 10 minute se unge cu ulei din tava din cand in cand . Se lasa la cuptor pana se patrunde bine.
Cand este gata se taie felii potrivite , apoi le punem pe platou cu salata verde.

Servire

Se serveste calda cu salata dupa preferinta.

 

Friptura de porc aromata Friptura de porc aromata Friptura de porc aromata Friptura de porc aromata Friptura de porc aromata
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Muschiulet de porc umplut Muschiulet de porc umplut Ingrediente 2 muschiuleti de porc, 50 ml ulei, 200 ml apa, sare. Umplutura: 2 cepe, 2 morcovi, sare, 300 […]
  • Muschiulet de porc umplut cu oltenestiMuschiulet de porc umplut cu oltenesti Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu oltenesti 1 muschiulet de porc -cca 400 gr, 3 carnati oltenesti,  […]
  • Coaste de porc la tavaCoaste de porc la tava Carnea de porc este printre preferatele romanilor, astfel ca niciodata nu vei da gres atunci cand vei […]
  • Carnaciori la cuptorCarnaciori la cuptor Ingrediente 1 kg carnaciori de casa neafumati, 100 ml ulei, condimente. Preparare Carnaciorii se […]
  • Oua umplute maioneza si verdeataOua umplute maioneza si verdeata Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile […]
  • Pui cu usturoi Pui cu usturoi Ingrediente 1 pui de 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, sare, 100 ml ulei, verdeata. Preparare Puiul se […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress