Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Friptura de porc aromata la gratar

Friptura de porc aromata la gratar

Ingrediente

1 kg carne de porc, piper, usturoi, sare.

Preparare

Carnea de porc se taie in bucati dupa dimensiunea dorita. Felile de carne se sareaza, se adauga piper si usturoi pisat, se tin apoi 1 ora la rece. Pentru ca friptura sa capete o culoare uniforma, cand punem feliile de carne pe gratarul incins indepartam usturoiul. Carnea se frige pe ambele parti, iar cand este gata se pune pe un platou din lemn cu salata verde.

Servire

Se serveste calda cu  mamaliguta si mujdei.
Friptura de porc aromata la gratarFriptura de porc aromata la gratar
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Muschiulet de porc umplut cu oltenestiMuschiulet de porc umplut cu oltenesti Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu oltenesti 1 muschiulet de porc -cca 400 gr, 3 carnati oltenesti,  […]
  • Friptura de porc la tavaFriptura de porc la tava Ingrediente Friptura de porc la tava 1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa),  50 ml ulei, 200 ml apa […]
  • Muschiulet de porc umplut Muschiulet de porc umplut Ingrediente 2 muschiuleti de porc, 50 ml ulei, 200 ml apa, sare. Umplutura: 2 cepe, 2 morcovi, sare, 300 […]
  • Coaste de porc la tavaCoaste de porc la tava Carnea de porc este printre preferatele romanilor, astfel ca niciodata nu vei da gres atunci cand vei […]
  • Friptura de curcan la cuptorFriptura de curcan la cuptor Ingrediente (2 portii) - Friptura de curcan la cuptor 1 pulpa de curcan , 5 catei de usturoi,  sare, piper […]
  • Carne de porc la gratarCarne de porc la gratar Ingrediente 1 kg carne de porc, legume asortate, condimente, sare. Preparare Carnea se transeaza , se […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress