Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Friptura de pasare la cuptor

Friptura de pasare la cuptor

Ingrediente

1 pui, condimente( oregano, usturoi), sare, 30 ml ulei.

Preparare

Puiul se portioneaza se condimenteaza si se pune intr-un vas de Yena in care a fost pus uleiul. Se lasa pana devine la culoare auriu. Din cand in cand se mai pune cu lingura sos format peste el.

Servire

Se serveste cald cu verdeata.

Sugestii

Va recomandam vinuri marca Carl Reh – Crama Oprisor

Sugestii

Va recomandam vinuri marca Carl Reh – Crama Oprisor
Friptura de pasare la cuptor
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pui cu merePui cu mere Ingrediente1 pui, 1-2 mere, sare, uleiPreparareUn pui mai mare se spala, se sareaza, se pune intr-un vas de […]
  • Friptura a la PaulFriptura a la Paul Ingrediente200 gr cotlet porc,,100gr ciuperci,50 gr muschi file ,o lingurita pasta de tomate su una de […]
  • Pui cu usturoi Pui cu usturoi Ingrediente 1 pui de 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, sare, 100 ml ulei, verdeata. Preparare Puiul se […]
  • Friptura de puiFriptura de pui Ingrediente 1 pui, condimente, sare, 50 ml ulei. Preparare Puiul se trece prin flacara, se spala. Se […]
  • Pulpe de pui cu ciuperciPulpe de pui cu ciuperci Ingrediente 1 kg pulpe de pui, 300 gr ciuperci, 200 ml lapte, 30 gr faina, 30 gr unt, 80 ml ulei, sare, […]
  • Pui fript la cuptorPui fript la cuptor Carnea de pui este preferata multora dintre noi, datorita gustului placut si versatilitatii sale in […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress