Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Friptura de curcan

Friptura de curcan

Ingrediente

3 pulpe superioare de curcan, 3 morcovi, 100 ml ulei, sare, usturoi.

Preparare

Fiecare pulpa de curcan se impaneaza cu catei de usturoi si se sareaza . Morcovii se curata si se taie rondele. Intr-un vas termorezistent se pun pulpele impanate, se adauga morcovii rondele, uleiul si 100 ml apa fierbinte.
Se introduce in cuptorul incalzit si se lasa la cuptor pana se rumeneste. Cand este gata se scoate vasul din cuptor si se lasa cateva momente sa se raceasca.

Servire

Se serveste calda dupa preferinta cu salata si garnitura.
Friptura de curcan Friptura de curcan Friptura de curcan
5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress