Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Aripioare picante

Aripioare picante

Ingrediente

10 aripioare, sare, piper negru macinat, 2 oua, pesmet, ulei pentru prajit.

Preparare

Aripioarele se trec prin flacara, se spala si se taie fiecare in 2 parti. Se pun intr-un bol , presaram sare si piper. Se amesteca usor si se lasa cca 1 ora la rece. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins , aripioarele se trec prin ou batut, prin pesmet apoi se pun la prajit. Se prajesc bine pe ambele parti. Cand sunt gata se prezinta pe salata verde.

Servire

Se servesc calde dupa preferinta cu sos .
Aripioare picanteAripioare picanteAripioare picanteAripioare picante
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Friptura de porc aromata la gratarFriptura de porc aromata la gratar Ingrediente 1 kg carne de porc, piper, usturoi, sare. Preparare Carnea de porc se taie in bucati dupa […]
  • Friptura de porc picantaFriptura de porc picanta Ingrediente1 kg carne de porc, sare, piper, 10 ml ulei, sare, rozmarin, 5 gr boia de ardei […]
  • Aripioare de pui aromateAripioare de pui aromate Ingrediente1 kg aripioare de pui, piper, 1 capatana usturoi, sare.PreparareAripioarele de pui se trec prin […]
  • Pulpe la gratar cu sos de rosii coaptePulpe la gratar cu sos de rosii coapte Ingrediente 4 pulpe, 1 lingurita vegeta , sare, 6 rosii proaspete, 5 catei de usturoi, 1 lingurita de ulei, […]
  • Pomana PorculuiPomana Porcului Ingrediente 1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, […]
  • Ficatei aromati Ficatei aromati Ingrediente 1 kg ficatei de pui, 2 cepe, 50 ml ulei, sare, piper, verdeata. Garnitura: 5 cartofi mari, […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress