Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Aripioare de pui cu usturoi

Aripioare de pui cu usturoi

Ingrediente

1 kg aripioare de pui, usturoi verde, sare, 50 ml ulei.

Preparare

Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala si se pun intr-un bol. Se presara sare, se adauga uleiul, se amesteca usor. Se pun aripioarele unse si sarate intr-un vas din Yena si se introduc in cuptorul incalzit, se lasa pana devin aurii. Cand sunt gata se pun pe un platou alaturi de mamaliguta si usturoi.

Servire

Se servesc calde.
Aripioare de pui cu usturoi
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pulpe de pui in foietajPulpe de pui in foietaj Ingrediente1 kg pulpe de pui, boia de ardei iute, sare, foietaj.PrepararePulpele de pui se trec prin […]
  • Pui cu usturoi Pui cu usturoi Ingrediente 1 pui de 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, sare, 100 ml ulei, verdeata. Preparare Puiul se […]
  • Friptura de porc aromata Friptura de porc aromata Ingrediente 1 kg ceafa, sare, cimbru uscat , leustean uscat, piper macinat, 100 ml ulei. Preparare Ceafa […]
  • Friptura de porcFriptura de porc Ingrediente1 kg de carne de porc lucru, condimente, 150 ml ulei, sare.PreparareCarnea spalata se […]
  • Friptura de porc cu cartofi la cuptorFriptura de porc cu cartofi la cuptor Ingrediente1 kg carne de porc, 10 cartofi mici, piper, sare, 50 ml ulei, verdeata. Decor: salata verde, […]
  • Aripioare cu ciuperciAripioare cu ciuperci Ingrediente1 kg aripioare de pui, 200 gr ciuperci proaspete, 100 ml lapte, 25 gr faina, sare, verdeata, 30 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress