Acasa / Retete culinare / Retete de fripturi / Aripioare cu ciuperci

Aripioare cu ciuperci

Ingrediente

1 kg aripioare de pui, 200 gr ciuperci proaspete, 100 ml lapte, 25 gr faina, sare, verdeata, 30 ml ulei.

Preparare

Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala , se sareaza si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. In uleiul in care am prajit aripioarele se adauga ciupercile spalata si taiate fasii, iar cand au inceput sa se prajeasca se adauga faina dizolvata in lapte, si se amesteca continuu. Se adauga sare dupa gust.

Servire

Se servesc calde pe farfurie cu verdeata tocata marunt.
Aripioare cu ciuperciAripioare cu ciuperciAripioare cu ciuperciAripioare cu ciuperci
Rate this post
Voteaza
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Piept de pui in sos de rosiiPiept de pui in sos de rosii Ingrediente 1 piept de pui , sare, 80 ml ulei. Sos: 200 ml pulpa de rosii, sare, piper, cimbru uscat, 20 […]
  • Friptura de porcFriptura de porc Ingrediente1 kg de carne de porc lucru, condimente, 150 ml ulei, sare.PreparareCarnea spalata se […]
  • Pulpe de pui in foietajPulpe de pui in foietaj Ingrediente1 kg pulpe de pui, boia de ardei iute, sare, foietaj.PrepararePulpele de pui se trec prin […]
  • Friptura de porc cu sos de vinFriptura de porc cu sos de vin Ingrediente 1 kg carne macra, 100 ml ulei, 1 ceapa, 200 ml vin, condimente, 2 rosii, sare. Preparare Se […]
  • Pulpe de pui cu ciuperciPulpe de pui cu ciuperci Ingrediente 1 kg pulpe de pui, 300 gr ciuperci, 200 ml lapte, 30 gr faina, 30 gr unt, 80 ml ulei, sare, […]
  • Piept de pui cu legumePiept de pui cu legume Ingrediente 1 kg piept de pui, sare, 50 ml ulei, legume la cuptor ( conopida, brocoli, ceapa, morcov, rosii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress