Acasa / Retete culinare / Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Ingrediente Friptura de porc la tava

1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa),  50 ml ulei, 200 ml apa fierbinte, pulpa de la 6 rosii  , 100 ml vin alb, piper si sare dupa gust, 1 legatura patrunjel verde

Preparare Friptura de porc la tava

Carnea se taie felii potrivite. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga feliile de carne si se lasa la prajit pe ambele parti. Se adauga apa fierbinte si se lasa sa fiarba acoperit,  la foc mic cca 15 min .Friptura se transfera intr-o  tava impreuna cu  pulpa de rosii , vinul, piper si sare dupa gust . Se introduce la cuptor pentru 35 min acoperindu-se tava cu un capac.

Se serveste pe pat din piure de cartofi impreuna cu sos si patrunjel verde.

Pofta Buna!

Friptura de porc la tava, 4.8 out of 5 based on 21 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.8 (21 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress