Acasa / Retete culinare / Friptura de miel traditionala

Friptura de miel traditionala

Ingrediente

1 pulpa  de miel (din spate ), 2 capatatani usturoi, sare , cimbru, piper, rozmarin, 100 ml apa, 50 ml ulei, 1 legatura de patrunjel verde.

Preparare

  1. Carnea de miel se spala, se dezoseaza si se taie in bucati potrivite.
  2. Se pune intr-o tava termorezistenta, se condimenteaza , se adauga  apa, uleiul  si  usturoiul zdrobit.
  3. Tava se introduce in cuptorul incalzit si se lasa cca 30 min , la foc mediu.
  4. Cand friptura este gata se scoate din cuptor si se presara cu patrunjel verde maruntit.

Se serveste  alaturi  de o  salata de cruditati.

Friptura de miel traditionala
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Friptura de miel cu cartofi noiFriptura de miel cu cartofi noi Ingrediente 1 kg carne de miel ( pulpa si coasta) 80 ml ulei 100 ml apa 4 catei usturoi 1 varf de […]
  • Friptura de mielFriptura de miel O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi […]
  • Pulpa de miel la cuptorPulpa de miel la cuptor Mielul este o carne pe care romanii o consuma cu placere in special in perioada sarbatorilor pascale, insa o […]
  • Ciorba de mielCiorba de miel Ciorba de miel  cu leustean este nelipsita de la masa de Paste. Reteta este simpla , rapida si […]
  • Pui cu cartofi si ceapa la cuptorPui cu cartofi si ceapa la cuptor Puiul cu cartofi si ceapa la cuptor reprezinta un preparat satios si gustos, ideal atat pentru mesele […]
  • Cartofi cu usturoiCartofi cu usturoi Ingrediente Cartofi cu usturoi 5 cartofi, 1 ceapa,  30 ml ulei, 5 catei de usturoi, patrunjel verde , […]

1 Comentariu

  1. arata minunat si cu siguranta e delicioasa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress