Acasa / Retete culinare / Friptura de curcan la cuptor

Friptura de curcan la cuptor

Ingrediente (2 portii) – Friptura de curcan la cuptor

1 pulpa de curcan , 5 catei de usturoi,  sare, piper dupa gust, 50 ml ulei.

Decor: patrunjel verde taiat marunt, rosii.

Mod de preparare

  1. Pulpa de curcan se impaneaza cu catei de usturoi .
  2. Se unge cu cateva picaturi de ulei apoi se presara sare si piper.
  3. Restul de ulei se pune intr-un vas rotund -termorezistent apoi adaugam pulpa de curcan. Se acopera cu folie de aluminiu sau capac si  se introduce in cuptorul incalzit.
  4. Se lasa la cuptor cca 40 min , se intoarce  si mai lasam inca  30  min.
  5. Cand friptura este gata se aseaza pe platou alaturi de cartofi natur.
  6. Pentru servire se taie felii potrivite.

Pofta Buna!


Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Piept de curcan la tavaPiept de curcan la tava Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri […]
  • Pulpe cu legume la cuptorPulpe cu legume la cuptor Ingrediente Pulpe cu legume la cuptor 1 kg pulpe de pui superioare, 50 ml ulei, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 […]
  • Friptura de curcan cu sos si ciuperci de padureFriptura de curcan cu sos si ciuperci de padure Ingrediente 1 kg carne de curcan (pulpe, aripi), 50 ml ulei, sare, piper. Sos: 400 ml lapte, 40 gr faina, […]
  • Pulpe de pui la tigaiePulpe de pui la tigaie Ingrediente Pulpe de pui la tigaie 8 pulpe de pui dezosate, 8 catei de usturoi, 3  fire ceapa verde, sare […]
  • Muschiulet de porc umplut cu oltenestiMuschiulet de porc umplut cu oltenesti Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu oltenesti 1 muschiulet de porc -cca 400 gr, 3 carnati oltenesti,  […]
  • Pui cu lamaiePui cu lamaie Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress