Acasa / Retete culinare / Fasole cu usturoi

Fasole cu usturoi

Ingrediente Fasole cu usturoi

500 gr fasole, 40 ml ulei, 5 catei usturoi, sare dupa gust.




Mod de preparare Fasole cu usturoi

  1. Fasolea se curata, se spala si  se rupe bucati. Se fierbe cca 15 min, la foc mic.
  2. Intr-o cratita se pune uleiul la incins apoi se adauga fasolea si se amesteca.
  3. Se lasa sa fiarba 5 min , se adauga usturoiul pisat si se amesteca bine. Se potriveste de sare si se ia de pe foc.

Se serveste ca mancare sau garnitura cu patrunjel taiat marunt .

Pofta Buna!

 

fasole cu usturoi

Salvează

5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Salata de fasole rosie si porumbSalata de fasole rosie si porumb Ideala alaturi de o friptura la gratar ! Ingrediente -4 portii/ Timp preparare - 20 minute. 200 gr […]
  • Ciorba de peste cu rosiiCiorba de peste cu rosii Ideala in orice sezon , recomandata pentru un pranz sanatos ! Ingrediente Ciorba de peste cu rosii - 6 […]
  • Mancare de cartofiMancare de cartofi Ingrediente Mancare de cartofi 1 kg cartofi,  50 ml ulei, ceapa, 1 morcov, 1 ardei gogosar, 3 rosii […]
  • Mancare de mazare cu carneMancare de mazare cu carne Mancare de mazare cu carne, o reteta delicioasa la cuptor ! Daca mazarea este preferata voastra va recomand […]
  • Salata de ceapa rosie coaptaSalata de ceapa rosie coapta O reteta veche si extrem de gustoasa ! Ideala alaturi de mancaruri pe baza de fasole boabe. Ingrediente  - […]
  • Mancare de fasole boabeMancare de fasole boabe In sezonul rece, noi, romanii suntem obisnuiti sa pregatim retete traditionale, consistente, cu legume de […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress