Acasa / Retete culinare / Escalop de porc

Escalop de porc

Ingrediente Escalop de porc

10  felii cotlet porc , 80 ml ulei , 100 gr faina, 1 lingura boia de ardei dulce, 100 ml vin alb,  cimbru uscat, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare Escalop de porc

  1. Cotletele de porc se bat usor cu ciocanul pentru snitel.
  2. Se trec prin faina apoi se prajesc pe ambele parti, pana devin aurii.
  3. Cotletele prajite  se  scot intr-un bol iar in uleiul ramas adaugam restul de faina . Calim faina cca 1 min apoi se adauga vinul, cotletele , boia de ardei dulce , sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba cca 20-25 min, la foc mic. Daca sosul scade prea mult se mai adauga apa sau vin.

Escalop-ul se serveste cu piure de cartofi, cartofi natur sau orez.

Pofta Buna!

Escalop de porc, 4.6 out of 5 based on 17 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.6 (17 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Piure de cartofiPiure de cartofi Ingrediente Piure de cartofi 700 gr  cartofi, 80 gr unt  continut ridicat de grasime, 60-80 ml lapte, 50 […]
  • Piure de cartofiPiure de cartofi Ingrediente 1 kg cartofi, 50 gr unt, 50 gr smantana, sare. Preparare Cartofii se curata se coaja, se […]
  • Pui cu maslinePui cu masline Ingrediente Pui cu masline 6 pulpe de pui dezosate si fara piele, 25 masline, 2 cepe rase pe razatoare, 150 […]
  • Coq au vin ( cocos in vin)Coq au vin ( cocos in vin) Reteta Coq au Vin ,  sau cocos in vin , este o mancare clasica frantuzeasca cu vechime , usoara si  […]
  • Gasca cu maslineGasca cu masline Ingrediente Gasca cu masline 1 piept de gasca, 200 gr masline, 1 lamaie mica ,  100 ml ulei, 100 ml vin, 2 […]
  • Mancare de cartofiMancare de cartofi Ingrediente Mancare de cartofi 1 kg cartofi,  50 ml ulei, ceapa, 1 morcov, 1 ardei gogosar, 3 rosii […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress