Tort la metru

Ingrediente Tort la metru

1 chec alb , 1 chec cu cacao, 400 gr crema de ciocolata, 100 gr ciocolata cuvertura , 10 ml ulei, zahar farin.
* chec din 3 oua.



Preparare Tort la metru

Checurile le taiem in  felii potrivite. Tortul se construieste pe o tava dreptunghiulara.
Asezam o felie de chec alb , o lipim cu o felie de chec cu cacao si presam usor.
Repetam procedeul pana finalizam feliile de chec.
Tortul format se  unge cu restul de crema si il punem la rece pentru 30 minute.
Ciocolata se topeste pe baie de abur si se amesteca energic cu uleiul.
Glazuram tortul cu cicolata si se introduce din nou la rece , pentru minim 1 ora.
Se pudreaza cu zahar farin  si se portioneaza cu un cutit cu lama subtire.
Pentru servire taiem tortul pe diagonala si vom obtine o felie de tort in doua culori.

Pofta Buna!

Tort la metruTort la metruTort la metruTort la metruTort la metru
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Tort cu ananas si capsuniTort cu ananas si capsuni Ingrediente Tort cu ananas si capsuni Blat: 4 oua, 120 gr faina, 1/2 plic praf de copt, 30 ml apa rece, 100 […]
  • Blat de tort cu cacaoBlat de tort cu cacao Blat pufos cu cacao , ideal pentru tortul cu ciocolata ! Ingrediente Blat de tort cu cacao - 1 bucata/ Timp […]
  • Tort diplomatTort diplomat Tortul Diplomat este un tort festiv, foarte aspectuos, ideal pentru mesele de sarbatoare sau zile de […]
  • Chec cu nucaChec cu nuca Ingrediente Chec cu nuca 4 oua, 6  linguri zahar, 10 linguri  faina, 1 lingura  cacao , 3 linguri ulei, 1 […]
  • Chec cu dovleac si nucaChec cu dovleac si nuca Ingrediente Chec cu dovleac si nuca 4 oua, 4 linguri piure de dovleac, 150 gr zahar, 50 ml ulei, 1 plic […]
  • Chec VictoriaChec Victoria Ingrediente Chec Victoria 4 oua, 140 gr faina, 140 gr unt, 140 gr zahar, 70 gr nuci curatate, 70 gr rahat, […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress