Tort cu fructe

Ingrediente

Blat: 6 oua, 150 gr zahar, 160 gr faina, 1 praf de copt, otet, sare.
Crema: 1 praf de budinca, 20 gr zahar, 250 ml lapte,
300 gr frisca, vanilie.
Sirop: de fructe
Decor: Kiwi, capsuni, banane, jeleu., 200 gr frisca vegetala.

Preparare

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu crema de vanilie care se realizeaza astfel: Se pune la fiert laptele si cand da in clocot se pune budinca dizolvata in putina apa rece, zaharul si se amesteca bine pana se ingroasa. Se lasa la racit si se amesteca bine apoi cu frisca batuta. Pe ultimul strat , de deasupra se pune mai putina crema. Se aseaza fructele dupa preferinta. Se toarna jeleu si se introduce la rece pt 10 min. se decoreaza apoi cu frisca batuta.

Servire

Se serveste rece.
Tort cu fructe
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Tort cu ananasTort cu ananas Ingrediente Glazura: 50 gr zahar.Crema de zahar ars : rondele de ananas, 100 gr zahar, 3 oua, 500 ml lapte, […]
  • Tort cu cafeaTort cu cafea Ingrediente Tort cu cafea Blat: 5 oua, 30 gr cacao, 130 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. pentru […]
  • Tort cu struguriTort cu struguri Ingrediente Blat: 6 oua, 150 gr zahar, 30 ml ulei, 1 praf de copt, 150 gr faina, 20 gr cacao, un praf […]
  • Prajitura cu ciocolataPrajitura cu ciocolata Ingrediente Blat: 7 oua, 30 gr cacao, 30 ml apa rece, 170 gr faina, 1 praf de copt, 200 gr zahar, 2 plicuri […]
  • Baclava cu alune, nuci, migdaleBaclava cu alune, nuci, migdale Ingrediente 1 pachet foi de placinta, 1 pachet de unt sau margarina Umplutura: alune , migdale coapte, […]
  • Tort cu ananas si capsuniTort cu ananas si capsuni Ingrediente Tort cu ananas si capsuni Blat: 4 oua, 120 gr faina, 1/2 plic praf de copt, 30 ml apa rece, 100 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress