Tarta cu cirese

Ingrediente

1 blat pentru tarta – reteta aici,  300 gr crema de vaniliereteta aici , 50 ml sirop

Decor: cirese aromate  ( 30 gr zahar , 10 ml esenta de rom), zahar farin vanilat

Mod de preparare

  1. Ciresele se spala, se curata de samburi. Se pun intr-un bol , se adauga zaharul si romul. Se acopera cu o folie alimentara si se introduce la rece cca 3 ore,  de preferat de seara pana dimineata.
  2. Pe un platou se pune blatul de tarta, se insiropeaza cu siropul lasat de cirese. Se adauga  crema de vanilie, apoi ciresele dupa preferinta.
  3. Se decoreaza cu zahar farin vanilat, dupa preferinta se poate adauga si frisca.

Se serveste ca desert 🙂

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Compot de cireseCompot de cirese Ingrediente Compot de cirese cirese, zahar Preparare Compot de cirese Ciresele se curata de codite,  […]
  • Blat pufos pentru tartaBlat pufos pentru tarta Ingrediente 200 gr unt , 150  gr zahar, 3  oua,  1 praf de sare, coaja rasa de la o lamaie, 1 praf de copt, […]
  • Briose pufoase cu cireseBriose pufoase cu cirese Ingrediente 250 gr unt , 180 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 […]
  • Placinta cu ciresePlacinta cu cirese Placinta cu cirese, un rasfat de bunatate  in acest sezon. Ingrediente 1 pachet foi de placinta (400 gr) , […]
  • Desert cu ciocolataDesert cu ciocolata 00:40usoara 6 portii Ingrediente - Desert cu ciocolata 400 ml sodou de vanilie, 200 gr ciocolata, 10 m […]
  • Desert cu zmeura Desert cu zmeura Ingrediente Desert cu zmeura inghetata de zmeura, inghetata de ciocolata, inghetata de vanilie, sos de […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress