Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri / Sarlota cu mandarine

Sarlota cu mandarine

Ingrediente

5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, mandarine, jeleu.

Preparare

Intr-o cratita punem, gelatina inmuiata in lapte rece, zaharul, ouale si punem pe Baine-Marie, amestecam din cand in cand. Cand s-a ingrosat o luam si o lasam la racit. Se bate frisca. Cand compozitia de sarlota este aproape rece se adauga frisca si amestecam usor. Se pune sarlota in cupe si se lasa la rece. Decorul se realizeaza cu mandarine si se toarna jeleu deasupra. Se poate decora si cu frisca.

Servire

Se serveste rece.
Sarlota cu mandarine
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Salata de fructeSalata de fructe Ingrediente 100 gr fructe exotice din compot, 200 ml frisca vegetala, vanilie. Preparare Frisca vegetala […]
  • Inghetata cu rom si stafideInghetata cu rom si stafide Ingrediente 200 ml smantana pentru gatit cu grasime 32, 200 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml […]
  • Tort diplomat cu stafideTort diplomat cu stafide Ingrediente Blat: piscoturi Crema: 5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, 50 gr […]
  • Rulada diplomat cu portocaleRulada diplomat cu portocale Ingrediente Foaie de rulada: 3 oua, 45 gr zahar, 50 gr faina, un praf de sare, 1 plic de zahar […]
  • Chec cu stafide si ciocolataChec cu stafide si ciocolata Ingrediente 4 oua, 120 gr zahar, 150 gr faina, 20 gr cacao, 40 gr stafide glazurate cu ciocolata, 30 ml […]
  • Prajitura Padurea NeagraPrajitura Padurea Neagra Ingrediente Blat: 5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema: 3 oua, 10 gr […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress