Acasa / Retete culinare / Rulouri cu crema de vanilie

Rulouri cu crema de vanilie

Ingrediente Rulouri cu crema de vanilie

Pentru – 16 buc

800 gr foietaj crud , 800 gr crema de vanilie

Decor: zahar pudra vanilat.


Preparare Rulouri cu crema de vanilie

  1. Foietajul se taie fasii si se ruleaza pe formele de rulouri.
  2. Rulourile obtinute se pun intr-o tava tapetata cu  hartie de copt . Se introduc in cuptorul incins , la foc iute si se lasa sa se coaca pana devin aurii, cca 25 min.
  3. Dupa coacere se lasa sa se racesca cateva momente, apoi cu grija scoatem formele.
  4. Se umplu cu crema de vanilie , calduta , cu ajutorul unui pos cu sprit.
  5. Se aseaza pe platou si se pudreaza cu zahar.

Pofta Buna!

5 (100%) 2 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ecler cu ciocolataEcler cu ciocolata Reteta de ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata este preferata de intreaga familie. Eclerul este […]
  • Tort rapid cu capsuniTort rapid cu capsuni Ingrediente Blat: 4 oua, 120 gr faina, 1 praf de copt, 40 ml apa foarte  rece, 100 gr zahar. Crema de […]
  • Choux a la cremeChoux a la creme Ingrediente Coji: 100 ml ulei, 200 ml apa, 200 gr faina, 5 oua, un praf de sare. Crema: 200 gr amidon, 700 […]
  • Chec pufos cu rahatChec pufos cu rahat Ingrediente 4 oua, 100 gr zahar, 150 gr faina, 80 gr unt, 2 plicuri zahar vanilat, o jumatate plic praf de […]
  • Prajitura CremsnitPrajitura Cremsnit Ingrediente Prajitura Cremsnit Aluat -  800 gr foietaj crud, 1 portie crema de vanilie- vezi reteta […]
  • Prajitura SemilunaPrajitura Semiluna Ingrediente Prajitura Semiluna 5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress