Rulada cu marmelada

Rulada cu marmelada
5/5 - (2 votes)

Ingrediente

Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 6  linguri faina, 1pliculet zahar vanilat.

Umplutura: 100 gr marmelada capsuni, 100  gr marmelada caise.




Mod de preparare

Albusurile se bat cu zahar spuma, se adauga galbenusurile pe rand , zaharul vanilat si amestecam.

Se adauga faina si amestecam usor pana se incorporeaza.

Compozitia se toarna pe o hartie de copt si se intinde sub forma dreptunghiulara, dimensiune tava 20×30 cm.

Se coace la 180C,  15 minute.

Se scoate din cuptor si se pune cu fata pe un servet de bucatarie umed, hartia de copt se scoate cu grija , apoi punem peste foaia de rulada un alt servet umed.

Se lasa cca 30 minute si apoi se inlatura servetul de deasupra si adaugam marmelada.

Marmelada de capsuni se pune prima si apoi  marmelada  de caise.

Cu ajutorul prosopului de sub foaie rulam strans.

Rulada formata se pune pe o folie alimentara, se impacheteaza si se tine la rece minimum 1 ora.

Se poate decora cu : zahar pudra, frisca, marmelada si nuca de cocos etc.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.