Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri / Parfe de ciocolata

Parfe de ciocolata

Ingrediente

300gr zahar, 100 gr ciocolata, 4 galbenusuri, 250 ml lapte, 250 ml frisca batuta, vanilie.

Preparare

Ciocolata se topeste in laptele fiert apoi se adauga zaharul.
Se freaca galbenusurile si se toarna putin cate putin peste ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pana se imbraca lingura.Se lasa apoi la racit.
Se amesteca cu frisca batuta impreuna cu vanilia si zaharul apoi se toarna intr-o forma tapetata cu folie si se da la rece.
Cand este gata se decoreaza si portioneaza dupa preferinta.

Servire

Se serveste rece.
Parfe de ciocolataParfe de ciocolataParfe de ciocolataParfe de ciocolataParfe de ciocolataParfe de ciocolata
5 (100%) 1 voturi
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Parfe de zmeuraParfe de zmeura Ingrediente200 gr zahar, 100 gr zmeura, 4 galbenusuri,300 ml lapte, 400 ml frisca batuta.PreparareZmeura se […]
  • Orez cu mereOrez cu mere Ingrediente 1 l lapte, 250 gr orez, 100 gr zahar,5 gr sare, zahar vanilat, 4 mere, 200 ml sirop, stelute de […]
  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Inghetata cu ciocolata amaruieInghetata cu ciocolata amaruie Ingrediente100 gr ciocolata amaruie, 1 cutie de mascarpone, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 4 galbenusuri, 200 […]
  • Compot de pruneCompot de prune Ingrediente Pentru 4 borcane 800 gr. 1,200 kg prune, 250 gr zahar, 1 plic zahar […]
  • Budinca din gris cu siropBudinca din gris cu sirop Ingrediente300 gr gris, 4 oua, 150 gr zahar, 1,200 ml lapte, vanilie, sare, sirop de fructe 250 ml, unt […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress