11 octombrie 2013

Prajitura cu nuca si bezea

Ingrediente Prajitura cu nuca si bezea Aluat fraged: 120 gr zahar tos, 3 galbenusuri, 500 gr faina , 250 gr unt , sare, 1 lingurita praf de copt, 2 plicuri […]
16 septembrie 2013

Prajitura pufoasa cu lamaie

Ingrediente Prajitura pufoasa cu lamaie Blat: 5  oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 praf de sare. Crema: 250 […]
12 septembrie 2013

Prajitura cu mere si dulceata

Ingrediente Prajitura cu mere si dulceata Blat: 5  oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 praf de sare. Umplutura […]
25 august 2013

Ecler cu mere

Ingrediente Ecler cu mere- 18 buc Coji: 35 ml ulei, 70 ml apa, 70 gr faina, 3 oua, un praf de sare. Crema de vanilie: 300 ml lapte, 90 gr […]
17 iulie 2013

Tort cu cafea

Ingrediente Tort cu cafea Blat: 5 oua, 30 gr cacao, 130 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. pentru insiropat-  150 ml cafea naturala, esenta de rom, 50 […]
12 iulie 2013

Negresa cu frisca

Ingrediente Negresa cu frisca 200 gr  unt , 200 gr zahar, 200 ml lapte, 250 gr faina, 50 gr cacao, 50 gr ciocolata, 4 oua, 1 praf de copt, 2 […]
9 iulie 2013

Briose cu zmeura si coacaze

Ingrediente Briose cu zmeura si coacaze 250 gr unt , 180 gr zahar, 3 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 300 gr […]
8 iulie 2013

Tarta cu zmeura

Ingrediente Tarta cu zmeura 1 blat de tarta– reteta aici , crema de vanilie – reteta aici. Decor: zmeura proaspata, zahar farin vanilat, frunze proaspete de menta. Preparare  Tarta cu […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress