27 decembrie 2013

Tort diplomat cu ciocolata

Ingrediente Tort diplomat cu ciocolata Blat : piscoturi de sampanie: 10 buc – ( forma o cratita de 2 l ) Crema: 2 oua, 100 gr zahar, 150 ml lapte, […]
2 decembrie 2013

Fursecuri cu ciocolata

Ingrediente Fursecuri cu ciocolata 200 gr unt, 70 gr zahar farin , 3 galbenusuri, 300 gr faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare,  1/2 plic praf de copt . […]
24 noiembrie 2013

Prajitura cu mere

Ingrediente Prajitura cu mere Aluat: 250 gr unt, 100 gr zahar, 200 ml lapte, 1 ou, 1 lingurita esenta de vanilie sau 3 plicuri de zahar vanilat, 1 praf de […]
7 noiembrie 2013

Chec Victoria

Ingrediente Chec Victoria 4 oua, 140 gr faina, 140 gr unt, 140 gr zahar, 70 gr nuci curatate, 70 gr rahat, 50 gr stafide, 1 praf de sare, 2 plicuri […]
3 noiembrie 2013

Trandafiri cu branza dulce

Ingrediente Trandafiri cu branza dulce Aluat: 700 gr faina tip 480, 3 oua, 100 gr zahar, 20 gr drojdie, 100 gr unt (topit), 200 ml lapte, coaja rasa de lamaie, […]
2 noiembrie 2013

Briose cu frisca

Ingrediente Briose cu frisca 250 gr unt , 180 gr zahar, 4 oua, 1 plic  zahar vanilat, 1/2 plic  praf de copt, 300 gr faina, 1 praf de sare. Decor: […]
20 octombrie 2013

Briose cu nuca

Ingrediente Briose cu nuca 250 gr unt , 180 gr zahar, 4 oua, 1 plic  zahar vanilat, 1/2 lingurita scortisoara, 1 lingurita cacao , 1/2 plic  praf de copt, 300 […]
13 octombrie 2013

Prajitura cu dovleac copt si nuca

Ingrediente Prajitura cu dovleac copt si nuca 6 oua, 200 gr zahar, 100 ml ulei, 200 gr dovleac copt,  1/2 plic praf de copt, 1/4 lingurita praf de scortisoara, 15 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress