4 ianuarie 2015

Prajitura cu frisca

Pentru ocaziile festive, prajitura cu frisca va fi cu adevarat senzatia tuturor. Dulce, parfumata, cu frisca, aceasta prajitura este usor de preparat, insa necesita mai mult timp, pentru prepararea blatului […]
4 ianuarie 2015

Tort diplomat

Tortul Diplomat este un tort festiv, foarte aspectuos, ideal pentru mesele de sarbatoare sau zile de nastere. Chiar daca pare complicat, acest tort se prepara surprinzator de usor, este nevoie […]
7 decembrie 2014

Tarta cu portocale

Pentru micile momente de rasfat in familie, tarta cu portocale este un desert delicios. Ai nevoie de un blat pufos de tarta, crema de vanilie, pe care o poti aromatiza […]
15 octombrie 2014

Prajitura cu nuca si cacao

Ingrediente  Prajitura cu nuca si cacao 6 oua, 6 linguri zahar, 4  linguri ulei, 10  linguri faina, 2 linguri cacao, 1/2 pliculet praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat 100 gr nuca, 1 praf de sare Umplutura […]
10 octombrie 2014

Mini strudele cu dovleac

Ingrediente Mini strudele cu dovleac Aluat foietaj- 400 g faina alba, o lingurita de sare fina, 400 g unt, 100 ml  apa rece, 1/2 lingurita otet. Umplutura – 300 gr dovleac placintar, […]
29 septembrie 2014

Napolitane cu nuca si ciocolata

Ingrediente Napolitane cu nuca si ciocolata 1, 5  foi napolitana (pentru 3 straturi de napolitana) ,  150 gr nuca , 250 gr unt, 150 gr zahar, 2 tablete ciocolata alba, […]
26 septembrie 2014

Placinta cu mere

Ingrediente Placinta cu mere 600 gr  foietaj Umplutura – 6 mere, 100 gr zahar, 1/2 lingurita scortisoara, 50 gr unt, 50 gr gris. Decor – zahar pudra vanilat. Mod de […]
13 septembrie 2014

Prajitura cu crema de lapte

Ingrediente Prajitura cu crema de lapte Blat  ( dimensiune tava- 20×30) -5  oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress