Retete de dulciuri

9 februarie 2010

Fursecuri cu visine

Ingrediente 250 gr margarina sau unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, coaja de lamaie rasa, faina maxim 400 gr, ciocolata, visine Preparare Margarina la temperatura camerei se pune […]
5 septembrie 2009

Galuste (gomboti) cu prune

Ingrediente 16 buc 16  prune coapte si proaspete, 50 gr zahar si 1 lingurita de  scortisoara pentru umplut. Aluat: 5 cartofi potriviti , 1 ou, 150 gr faina , 1 […]
17 august 2009

Dulceata din pepene galben

Ingrediente 1 pepene galben mai mare, 1 kg zahar, 800 ml apa. Preparare Apa impreuna cu zaharul se pun intr-o cratita la fiert. Separat se curata pepenele, se indeparteaza semintele, […]
16 iulie 2009

Budinca de clatite cu visine

Ingrediente 10 foi de clatita, crema de vanilie, dulceata de visine, unt Preparare O tava dreptunghiulara din Yena se unge cu unt, se adauga un strat de 1 cm de […]
28 mai 2009

Spuma de capsuni

Ingrediente 2 albusuri, 200 gr zahar tos, 500 gr capsuni, cateva picaturi zeama de lamaie. Preparare Fructele se curata de frunzulite  apoi se spala sub jet puternic de apa,  intr-o […]
11 mai 2008

Fursecuri delicioase

Ingrediente 200 gr  unt 80% grasime, 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, 10 gr zahar vanilat, 200 gr rahat, 5 ml otet, 350 gr […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook