Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri (pagina 30)

Retete de dulciuri

Turta dulce

Ingrediente 2 oua, 100 gr zahar, 3 linguri de miere (pline), 1 praf de sare, o lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita de scortisoara, faina cat cuprinde. Pentru decor: zahar vanilat farin. Preparare Intr-un vas se sparg ouale, se adauga mierea, praful de sare, zaharul , se mixeaza pana obtinem ...

Citeste »

Bulgarasi de zapada

Ingrediente 1 pandispan din 3 oua, esenta de  rom, 1 ciocolata -100 gr, 1 lingura  cacao, 50 ml sirop, nuca de cocos. Preparare Pandispanul se rupe in bucatele si se pune intr-un vas, se stropeste cu rom, se adauga siropul, ciocolata topita si se amesteca bine, astfel incat sa obtinem ...

Citeste »

Turta dulce de Craciun

Ingrediente 2 oua, 100 gr zahar, 3 linguri de miere (pline), 1 praf de sare, o lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita de scortisoara, faina cat cuprinde. Pentru decor: 1 albus, 30 gr zahar, cateva picaturi zeama de lamaie Preparare Intr-un vas se sparg ouale, se adauga mierea, praful de ...

Citeste »

Fursec cu ciocolata si nuca de cocos

Ingrediente 1 pachet de unt , 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, vanilie, 5 ml otet, faina cat cuprinde. Decor: ciocolata cuvertura, nuca de cocos Preparare Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma, se adauga galbenusurile, sarea, vanilia, praful de copt stins in ...

Citeste »

Prajitura cu mere glazurata

Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, 150 gr faina, 1 praf de sare. Umplutura: 4 mere, 100 gr unt, scortisoara, 100 gr zahar. Glazura: ciocolata alba, nuca de cocos. Preparare Prepararea blatului: dupa separarea oualelor, batem albusurile cu 40 ml apa , adaugam zaharul ...

Citeste »

Chec cu nuca si cacao

Ingrediente 250 gr unt , 4 oua, 250 gr zahar, 300 gr faina, 1 plic praf de copt, zahar vanilat, un praf sare, nuca, 30 gr cacao, 75 ml lapte. Preparare Untul topit se omogenizeaza cu zahar, zaharul vanilat si praful de sare, se amesteca bine. Se adauga pe rand ...

Citeste »

Fursecuri vanilate

Ingrediente 1 pachet margarina sau unt , 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, vanilie, 200 gr rahat, 5 ml otet, faina cat cuprinde. Preparare Margarina sau untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma, se adauga galbenusurile, sarea, vanilia, praful de copt stins in ...

Citeste »

Strudel cu mere

Ingrediente Aluat frantuzesc: 500 gr faina alba tip 480, 500 gr margarina, otet, sare apa rece. Umplutura: 6 mere, 150 gr zahar, 10 gr stafide, scortisoara, 30 gr gris, 50 gr unt. Decor: zahar pudra vanilat. Preparare Aluatul se obtine conform retetei de aluat frantuzesc. Pentru umplutura avem nevoie de ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress