Retete de dulciuri

4 noiembrie 2011

Tort de ciocolata

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr ciocolata rasa, 30 gr cacao, 130 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Sirop:100 gr zahar, rom, 200 ml apa. Crema:3 oua, 100 […]
4 noiembrie 2011

Prajitura cu miere

Ingrediente Aluat pentru foi: 4 oua, 150 gr zahar, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in otet, 50 ml ulei, 5 gr sare, 50 ml miere, faina cat cuprinde […]
31 octombrie 2011
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Ingrediente Crema de ciocolata 2 oua, 150 ml lapte, 150 gr ciocolata, 250 gr unt  80% , 10 ml esenta de rom, 150 gr zahar, 10 gr zahar vanilat.   […]
31 octombrie 2011

Prajitura cu dovleac

Ingrediente Aluat de briose: 150 gr unt, 150 gr zahar, 2 gr bicarbonat de sodiu stins in 20 ml otet, 2 oua, 150 gr dovleac copt, 2 plicuri zahar vanilat, […]
22 octombrie 2011

Fursec cu nuca si gem

Ingrediente 250 gr unt , 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 5 gr bicarbonat de sodiu, un praf sare, vanilie, faina cat cuprinde. Decor: zahar pudra, 100 gr gem, […]
9 octombrie 2011

Fursec cu cacao si rom

Ingrediente 1 pachet de unt , 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, rom, 5 ml otet, 40 gr cacao de cea mai buna calitate, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook