17 decembrie 2009

Fursec Steaua Craciunului

Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, 1 praf de sare, miez de nuca, zahar pudra vanilat, faina cat cuprinde (cca 500-600 gr). Preparare […]
5 septembrie 2009

Galuste (gomboti) cu prune

Ingrediente 16 buc 16  prune coapte si proaspete, 50 gr zahar si 1 lingurita de  scortisoara pentru umplut. Aluat: 5 cartofi potriviti , 1 ou, 150 gr faina , 1 […]
25 august 2009

Tort la metru

Ingrediente Tort la metru 1 chec alb , 1 chec cu cacao, 400 gr crema de ciocolata, 100 gr ciocolata cuvertura , 10 ml ulei, zahar farin. * chec din […]
17 august 2009

Dulceata din pepene galben

Ingrediente 1 pepene galben mai mare, 1 kg zahar, 800 ml apa. Preparare Apa impreuna cu zaharul se pun intr-o cratita la fiert. Separat se curata pepenele, se indeparteaza semintele, […]
16 iulie 2009

Budinca de clatite cu visine

Ingrediente 10 foi de clatita, crema de vanilie, dulceata de visine, unt Preparare O tava dreptunghiulara din Yena se unge cu unt, se adauga un strat de 1 cm de […]
28 mai 2009

Spuma de capsuni

Ingrediente 2 albusuri, 200 gr zahar tos, 500 gr capsuni, cateva picaturi zeama de lamaie. Preparare Fructele se curata de frunzulite  apoi se spala sub jet puternic de apa,  intr-o […]
3 iulie 2008

Clatite cu inghetata

Ingrediente Foi de clatite : 2  oua, 800 ml lapte, 1 praf de sare, 50 gr zahar, esenta de vanilie, 150 ~ 200 gr faina, ulei pentru prajit, Umplutura: dulceata […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress