2 mai 2010

Tort cu nuca si crema de ciocolata

Ingrediente Blat: 6 oua, 180 gr zahar, 180 gr faina, 50 ml ulei, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, vanilie, 20 gr cacao. Crema: 500 ml frisca […]
15 aprilie 2010

Fursecuri cu marmelada

Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 1 praf de copt, un praf sare, vanilie, marmelada, nuca de cocos, faina cat cuprinde, zahar pudra […]
7 aprilie 2010

Pasca traditionala

Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 50 gr de drojdie proaspata, 250 gr zahar, 1 lingura  coaja rasa de lamaie, 5 galbenusuri, 250 ml lapte caldut, 10 ml esenta rom, 1 […]
28 martie 2010

Cornulete cu marmelada si nuca

Ingrediente 1 kg faina de patiserie, 500 gr margarina, 100 ml apa minerala, 2 plicuri praf de copt, 15 ml otet, sare, 150 gr zahar pudra, 500 gr marmelada de […]
6 martie 2010

Clatite americane cu mure

Ingrediente 3 oua, 500 gr faina, un praf de sare, 1 praf de copt, 30 gr unt topit, 120 gr zahar, 500 ml lapte, dulceata de mure, frisca. Preparare Intr-un […]
27 februarie 2010

Pateuri cu branza

Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj; Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, vanilie, 2 galbenusuri. Preparare Intr-o cratita cu 200 ml apa se adauga un praf de sare si […]
19 februarie 2010

Tiramisu cu rom

Ingrediente 3 galbenusuri, 100 gr zahar, 250 gr frisca, 150 gr mascarpone, rom, cacao, piscoturi, vanilie, 400 ml cafea naturala. Preparare Intr-un bol adaugam galbenusurile cu zaharul si le mixam […]
9 februarie 2010

Fursecuri cu visine

Ingrediente 250 gr margarina sau unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, coaja de lamaie rasa, faina maxim 400 gr, ciocolata, visine Preparare Margarina la temperatura camerei se pune […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress