Retete de dulciuri

2 mai 2010

Tort cu nuca si crema de ciocolata

Ingrediente Blat: 6 oua, 180 gr zahar, 180 gr faina, 50 ml ulei, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, vanilie, 20 gr cacao. Crema: 500 ml frisca […]
15 aprilie 2010

Fursecuri cu marmelada

Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 1 praf de copt, un praf sare, vanilie, marmelada, nuca de cocos, faina cat cuprinde, zahar pudra […]
7 aprilie 2010

Pasca traditionala

Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 50 gr de drojdie proaspata, 250 gr zahar, 1 lingura  coaja rasa de lamaie, 5 galbenusuri, 250 ml lapte caldut, 10 ml esenta rom, 1 […]
27 februarie 2010

Pateuri cu branza

Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj; Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, vanilie, 2 galbenusuri. Preparare Intr-o cratita cu 200 ml apa se adauga un praf de sare si […]
9 februarie 2010

Fursecuri cu visine

Ingrediente 250 gr margarina sau unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, coaja de lamaie rasa, faina maxim 400 gr, ciocolata, visine Preparare Margarina la temperatura camerei se pune […]
5 septembrie 2009

Galuste (gomboti) cu prune

Ingrediente 16 buc 16  prune coapte si proaspete, 50 gr zahar si 1 lingurita de  scortisoara pentru umplut. Aluat: 5 cartofi potriviti , 1 ou, 150 gr faina , 1 […]
17 august 2009

Dulceata din pepene galben

Ingrediente 1 pepene galben mai mare, 1 kg zahar, 800 ml apa. Preparare Apa impreuna cu zaharul se pun intr-o cratita la fiert. Separat se curata pepenele, se indeparteaza semintele, […]
16 iulie 2009

Budinca de clatite cu visine

Ingrediente 10 foi de clatita, crema de vanilie, dulceata de visine, unt Preparare O tava dreptunghiulara din Yena se unge cu unt, se adauga un strat de 1 cm de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook