21 iunie 2011

Briose cu cirese

Ingrediente 250 gr unt gras, 150 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 gr faina. Umplutura : cirese, zahar. Decor: […]
12 iunie 2011

Rulada cu dulceata de capsuni

Ingrediente Foaie de rulada: 3 oua, 45 gr zahar, 50 gr faina, un praf de sare, 1 plic de zahar vanilat. Umplutura: 450 gr dulceata de capsuni . Preparare Pregatim […]
12 iunie 2011

Briose cu arahide

Ingrediente 6 oua, 200 gr unt sau margarina, 100 gr unt arahide, 200 gr zahar, 350 gr faina, 40 gr cacao, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare. […]
1 iunie 2011

Cremsnit cu vanilie si capsuni

Ingrediente Aluat: 500 gr foietaj Crema de vanilie:800 ml lapte , 3 oua, 250 gr zahar, 150 gr amidon, vanilie Decor: zahar vanilat, frisca batuta , capsuni , frunze de […]
22 mai 2011

Spuma de capsuni

Ingrediente 500 gr capsuni proaspete, 300 ml frisca, 50 gr smantana, 50 ml lapte, 100 gr zahar. Preparare Intr-un bol punem frisca, smantana , lapte si zahar. Cand frisca s-a […]
21 mai 2011

Prajitura cu crema de zahar ars

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema de zahar ars: 5 oua, 1 l lapte, 50 gr zahar pentru ars, […]
15 mai 2011

Prajitura diplomat cu afine

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Sirop:100 gr zahar, rom, 200 ml apa. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml […]
19 martie 2011

Choux a la creme

Ingrediente Coji: 100 ml ulei, 200 ml apa, 200 gr faina, 5 oua, un praf de sare. Crema: 200 gr amidon, 700 ml lapte, 3 oua, 180 gr zahar, 50 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress