12 august 2011

Inghetata de mure

Ingrediente 500 ml frisca din smanatana , 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 300 gr mure , Decor: mure, frunze menta Preparare Intr-un vas se omogenizeaza galbenusurile, zaharul, […]
26 iulie 2011

Bomboane cu nuca

Ingrediente 1 pandispan cu cacao 400 gr , 50 gr unt, rom, 100 gr nuca macinata, 100 ml sirop concentrat de caramel. Decor : nuca macinata Preparare Pandispanul se taie […]
24 iulie 2011

Tort cu fructe

Ingrediente Blat:4 oua, 20 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 30 ml apa rece, 120 gr zahar. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, vanilie, 10 […]
8 iulie 2011

Inghetata cu nuca

Ingrediente 1 cutie mascarpone, 400 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 30 gr cacao, 150 gr miez nuca. Decor: miez de nuca. Preparare Intr-un vas […]
8 iulie 2011

Foietaj cu vanilie

Ingrediente 500 gr foietaj crud. Crema: 800 ml lapte , 3 oua, 250 gr zahar, 150 gr amidon, 4 plicuri zahar vanilat. Umplutura: 400 ml frisca vegetala, 50 ml smantana […]
29 iunie 2011

Pandispan cu visine

Ingrediente 6 oua, 150 gr zahar, 150 gr unt, 1/2 plic praf de copt, 200 gr faina, visine, 4 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, zahar farin pentru decor. […]
26 iunie 2011

Briose cu banane

Ingrediente 250 gr unt , 150 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 gr faina. Umplutura : banane, 20 gr […]
24 iunie 2011

Placintele cu cascaval

Ingrediente 1-1,3 kg faina, 1 cub drojdie, 4 oua, 200 ml lapte, 150 gr zahar, un praf de sare, vanilie, 250 gr unt. Umplutura: 300 cascaval ras. Decor: 1 galbenus […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress