29 iunie 2011

Pandispan cu visine

Ingrediente 6 oua, 150 gr zahar, 150 gr unt, 1/2 plic praf de copt, 200 gr faina, visine, 4 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, zahar farin pentru decor. […]
26 iunie 2011

Briose cu banane

Ingrediente 250 gr unt , 150 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 gr faina. Umplutura : banane, 20 gr […]
24 iunie 2011

Placintele cu cascaval

Ingrediente 1-1,3 kg faina, 1 cub drojdie, 4 oua, 200 ml lapte, 150 gr zahar, un praf de sare, vanilie, 250 gr unt. Umplutura: 300 cascaval ras. Decor: 1 galbenus […]
21 iunie 2011

Briose cu cirese

Ingrediente 250 gr unt gras, 150 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 gr faina. Umplutura : cirese, zahar. Decor: […]
12 iunie 2011

Briose cu arahide

Ingrediente 6 oua, 200 gr unt sau margarina, 100 gr unt arahide, 200 gr zahar, 350 gr faina, 40 gr cacao, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare. […]
1 iunie 2011

Cremsnit cu vanilie si capsuni

Ingrediente Aluat: 500 gr foietaj Crema de vanilie:800 ml lapte , 3 oua, 250 gr zahar, 150 gr amidon, vanilie Decor: zahar vanilat, frisca batuta , capsuni , frunze de […]
22 mai 2011
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Ingrediente 500 gr capsuni proaspete, 300 ml frisca lichida , 50 gr smantana, 50 ml lapte, 100 gr zahar, esenta de vanilie. Preparare Intr-un bol punem frisca, smantana , laptele  […]
21 mai 2011

Prajitura cu crema de zahar ars

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema de zahar ars: 5 oua, 1 l lapte, 50 gr zahar pentru ars, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook