4 noiembrie 2011

Prajitura cu miere

Ingrediente Aluat pentru foi: 4 oua, 150 gr zahar, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in otet, 50 ml ulei, 5 gr sare, 50 ml miere, faina cat cuprinde […]
31 octombrie 2011

Crema de ciocolata

O crema fina, aromata , ideala pentru umplerea blaturilor, foilor de rulada si decor. Ingrediente 2 oua, 150 ml lapte, 150 gr ciocolata, 250 gr unt  gras , 10 ml […]
31 octombrie 2011

Prajitura cu dovleac

Ingrediente Aluat de briose: 150 gr unt, 150 gr zahar, 2 gr bicarbonat de sodiu stins in 20 ml otet, 2 oua, 150 gr dovleac copt, 2 plicuri zahar vanilat, […]
22 octombrie 2011

Fursec cu nuca si gem

Ingrediente 250 gr unt , 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 5 gr bicarbonat de sodiu, un praf sare, vanilie, faina cat cuprinde. Decor: zahar pudra, 100 gr gem, […]
9 octombrie 2011

Fursec cu cacao si rom

Ingrediente 1 pachet de unt , 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, rom, 5 ml otet, 40 gr cacao de cea mai buna calitate, […]
2 octombrie 2011

Cozonac cu mac

Ingrediente 1 kg faina, 4 oua, 50 gr smantana, 200 gr unt, 200 gr zahar, 5 gr sare, 20 gr drojdie, 200 ml lapte, vanilie. Umplutura: 100 gr mac, 50 […]
27 septembrie 2011

Prajitura cu mere

Ingrediente 3 oua, 50 ml lapte, 80 gr zahar, 50 gr unt, 120 gr faina, un praf de sare, 1 plic praf de copt, . Umplutura: 4 mere mari, scortisoara, […]
21 august 2011

Prajitura cu mure

Ingrediente 6 oua, 150 gr zahar, 20 ml ulei, 1/2 plic praf de copt, 200 gr faina, mure , 4 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, zahar farin pentru […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress