15 noiembrie 2011

Pachetele cu mere

Ingrediente Aluat: 250 gr margarina, 150 gr zahar farin, 250 ml apa minerala, 1 praf de copt stins in otet, un praf de sare, vanilie , faina cat cuprinde. Umplutura: […]
13 noiembrie 2011

Prajitura Nufar

Ingrediente Blat: 5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema: 2 oua, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 250 gr unt sau […]
11 noiembrie 2011

Tort diplomat cu stafide

Ingrediente Blat: piscoturi Crema: 5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, 50 gr stafide, rom. Sirop: 100 gr zahar, 150 gr apa, rom, […]
11 noiembrie 2011

Minieclere cu ciocolata si frisca

Ingrediente Coji: 35 ml ulei, 70 ml apa, 70 gr faina, 3 oua, un praf de sare. Crema de vanilie: 300 ml lapte, 90 gr zahar, 50 gr faina, 2 […]
10 noiembrie 2011

Prajitura diplomat cu capsuni

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, vanilie, 10 gr gelatina, 500 gr […]
10 noiembrie 2011

Clatite cu ciocolata

Ingrediente Foi de clatita: 2 oua, 500 ml lapte, vanilie, 50 gr zahar, 20 gr cacao, 150 gr faina , 1 praf de sare, 20 ml ulei. Umplutura: 200 ml […]
4 noiembrie 2011

Tort de ciocolata

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr ciocolata rasa, 30 gr cacao, 130 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Sirop:100 gr zahar, rom, 200 ml apa. Crema:3 oua, 100 […]
4 noiembrie 2011

Prajitura Buzdugan

Ingrediente Prajitura Buzdugan Coji indiene: 6 oua, 150 gr zahar, 180 gr faina, un praf de sare. Sirop de rom: 1 l apa, 200 gr zahar, esenta de rom. Crema […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress