11 noiembrie 2011

Tort diplomat cu stafide

Ingrediente Blat: piscoturi Crema: 5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, 50 gr stafide, rom. Sirop: 100 gr zahar, 150 gr apa, rom, […]
11 noiembrie 2011

Minieclere cu ciocolata si frisca

Ingrediente Coji: 35 ml ulei, 70 ml apa, 70 gr faina, 3 oua, un praf de sare. Crema de vanilie: 300 ml lapte, 90 gr zahar, 50 gr faina, 2 […]
10 noiembrie 2011

Clatite cu ciocolata

Ingrediente Foi de clatita: 2 oua, 500 ml lapte, vanilie, 50 gr zahar, 20 gr cacao, 150 gr faina , 1 praf de sare, 20 ml ulei. Umplutura: 200 ml […]
4 noiembrie 2011

Tort de ciocolata

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr ciocolata rasa, 30 gr cacao, 130 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Sirop:100 gr zahar, rom, 200 ml apa. Crema:3 oua, 100 […]
4 noiembrie 2011

Prajitura cu miere

Ingrediente Aluat pentru foi: 4 oua, 150 gr zahar, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in otet, 50 ml ulei, 5 gr sare, 50 ml miere, faina cat cuprinde […]
31 octombrie 2011

Crema de ciocolata

O crema fina, aromata , ideala pentru umplerea blaturilor, foilor de rulada si decor. Ingrediente 2 oua, 150 ml lapte, 150 gr ciocolata, 250 gr unt  gras , 10 ml […]
31 octombrie 2011

Prajitura cu dovleac

Ingrediente Aluat de briose: 150 gr unt, 150 gr zahar, 2 gr bicarbonat de sodiu stins in 20 ml otet, 2 oua, 150 gr dovleac copt, 2 plicuri zahar vanilat, […]
22 octombrie 2011

Fursec cu nuca si gem

Ingrediente 250 gr unt , 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 5 gr bicarbonat de sodiu, un praf sare, vanilie, faina cat cuprinde. Decor: zahar pudra, 100 gr gem, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook